Hem Inlägg RSS Länkar


Snart dags för E3

Upplagd av Christoffer kl. 10:57
Jag tror och hoppas på att vi går en spännande framtid till mötes inom tv-spelens värld. Det känns som att den typiska-fps-eran börjar ebba ut och fler och fler oliktänkande spel dyker upp.

Vi har ju t.ex. haft Braid där konst och tv-spel likson flyter ihop, LBP med användar genererat matrial, Mirrors Edge med sin nyskapande kontroll, diverse hyfsat påkostade indiespel i.o.m. onlinetjänsterna på den här generationens konsoller och inte minst Wii som trots att spelen i allmänhet inte hållit högst kvalitet i världen ändå kommit med mycket nyskapande gällande kontroll.

Om en vecka väntar E3... Vad ska vi få se i år? En fortsättning och utökning av nyskapande spel eller satsar företagen på säkra kort pågrund av den rådande ekonomiska krisen? Jag hoppas ju förstås på nya upplevelser i första hand men det gamla beprövade går ju alltid att förbättra och sitter ju aldrig helt fel. Och ofta kan en kombination av dom båda vara det allra bästa. Hursomhelst 7 dagar kvar...

Kojimas Next
Så här ser förresten reklamen ut för kommande nummer av PSW (till vänster) och så en bild från Konamis kommande äventyrsspel Lord of Shadow (till höger). Spelet har sagts ska utvecklas av samma team som gjorde Clive Barker's Jericho. Dock verkar siffrorna och bokstäverna som flyger förbi hinta på att ett nytt MGS5 ska utropas på E3. Kotaku fick tydligen fram att bokstäverna skulle vara "5@E3" som förstås leder en till att tro just detta.
Och så mycket reklam och hype så måste det ju vara BIG. Personligen hoppas jag dock inte på ett nytt Metal Gear utan hellre något helt nytt. Jag tyckte MGS4 var en värdig avslutning på serien. www.konami.jp/kojima_pro/next/

0 Response to "Snart dags för E3"