Hem Inlägg RSS Länkar


daaaamn boy

Upplagd av Mr B kl. 20:53

Var tvungen ta en paus i mitt Farcry 2 spelande för att konstatera att detta måste vara det snyggaste spel jag lirat på xbox360. Eller ska vi säga att miljön man spelar i och ljussättningen är den snyggaste. De har helt klart lagt ner mest tid på att skapa en otroligt vacker värld och atmosfär. När man knallar runt på savanen i solnedgången med alla svajande träd, buskar och högt stående gräs som samtliga fäller skuggor i solens sista ljus för dagen så tänker man att...daaamn boy thats some good looking game..

Vad som inte är lika välgjort är fienderna som och invånarna i spelet. Men det köper jag. För ..daamn boy..thats some good looking game..
Kartan är ju verkligen enorm också. Så att man lyckats göra det helt utan laddningstider (laddar bara när man går in och ur hus) är väldigt imponerande. Sammanfattat, det är sjukt snyggt.
Dunkar till med en härlig filmrelaterat citat också för att sammanfatta vad man ska göra om man ser nån annat som går och andas i det här spelet: "rule of thumb" Skjut allt som rör sig.

Rule of thumb = referred to a law that limited the maximum thickness of a stick with which it was permissible for a man to beat his wife.

0 Response to "daaaamn boy"