Hem Inlägg RSS Länkar


Fallout 3: Broken Steel

Upplagd av Mr B kl. 13:59
Spel: Fallout 3: Broken Steel
Pris: 800 MS points

Oh how sweet it is. Hade en kompis som var övertygad om att the Orange Box var det bästa han någonsin spelat och satt uppe till 4-5 på morgonen flera nätter irad för att det var så förbannat bra. Fallout 3 lika bra.

Även om de 2 första expansionerna kändes lite lätta till innehållet så utökande de speltimmarna till ett spel man inte ville släppa. Tveksamt dock om de var värda de 179:- jag la på dem. Men att sprida ut expansionerna på olika månader gör ju det enkelt för den tighta plånboken att "äsh det är bara 80:- typ klart jag ska ha det".
Broken Steel kostar lika mycket och antal speltimmar är väl i stora drag lika som The Pitt. Den stora skillnaden och att den känns mera värd är att den spinner vidare på samma historia som orginalet gör. Då de 2 första var sidospår så är Broken Steel en fortsättning. En annan väldigt bra utveckling är att man nu har möjlighet fortsätta utforska världen efter att man klarat av huvudhistorien.

Fallout 3 har verkligen tagit ett gammal klassiker in den nya generationen och direkt satt sig själv på kartan som ett av de riktigt stora spelserierna. Uppföljare till detta kommer generera samma stora intresse och hype som uppföljare till Gears of War, Metal Gear eller GTA. Så nu hoppas jag att det inte kommer några fler expansioner och jag får gå vidare och låta Fallout världen vila tills 2010 när New Vegas ska komma.

Så din gamla Orange Box-dyrkare. Ta semster, släng ut tjejen, stäng in dig i lägenheten och spela Fallout 3. Fast du kanske ska umgås med dina stekarkompisar i Stockholm och inte har tid?



1 Response to "Fallout 3: Broken Steel"

  1. lina Said,

    Läste i en skvallerblaska att Matthew Perry fick skjuta silikon (typ?) i fingrarna för de hade blivit så stela efter att han spelat det spelet för länge i sträck.