Hem Inlägg RSS Länkar


Fallout 3: Broken Steel DLC

Upplagd av Mr B kl. 09:08

Den sista av de 3 annonserade paketen till Xbox versionen av Fallout 3 verkar bli den bästa. De 2 som redan släppts har fått blandad kritik och kändes lite för simpla och inte riktigt genomarbetade. Operation Ancorage, som utspelade sig stora delar i en simulator, kändes som en vanlig shooter medans The Pit kändes mera som det Fallout 3 som vi lärt känna genom orginalet men lite tunnare och man lämnar den men känslan att det var för kort och man vill ha mer.
Gamespot har gjort en intressant Q&A för den sista expansionen som verkar kunna vara betydligt mera genomarbetad och de 2 tidigare. En viktigt feature är att spelaren äntligen får en fortsättning på spelet efter att man klarat det. En av de saker som Bethesda kände blev fel i Fallout 3 är att det inte går fortsätta utforska världen när man väl klarat huvudstoryn.

Al Nanes:
Broken Steel is different than our other downloadable content offerings in that the main quest of Fallout 3 will have to be completed before the new story unfolds. However, since Broken Steel also raises the level cap, players who were previously stopped at level 20 will be able to start accumulating experience points right away and reap the benefits of attaining new levels.

Läs hela artikeln

1 Response to "Fallout 3: Broken Steel DLC"

  1. Christoffer Said,

    Kan inte fatta att jag inte spelat det än. Jag gillar ju både fallout och elder scrolls. Men den som väntar på nåt gott... verkar vara en gedigen expansion det där. Det här med downloadable content är framtiden.