Hem Inlägg RSS Länkar


Gametrailers.com - teh shit!

Upplagd av Mr B kl. 14:46

Gametrailers.com har förutom just speltrailers några av de bästa programmen som handlar om spel i olika former. Är man intresserad av spel så tycker jag att kvalitén på det som produceras där håller riktigt hög klass och är betydligt roligare och intressantare att se på än mycket av det som går på TV idag. Kände att jag ville göra en post om det ifall det är någon som inte följer programmen.
Deras recensioner håller också hög klass. De kaster inte bara iväg 10 poäng som Level och SuperPlay verkar göra till varje toppspel som släppts.


GameTrailers TV
presenterar de nyheter reportage, besök hos olika utvecklare och aktuella saker som sker inom spelvärlden.

Bonus Round är ett diskussionsprogram med 3 inbjudna ofta återkommande gäster som går in på djupet kring spelbranschen och tittar på olika spel och aspekter kring det. Kvalitén och kunskapen hos programledare (geoff keighley) och gästerna är extremt hög. Bonus Round gänget ger dig svart på vitt vad som är en trolig framtid och varför det gått som det gått.
Michael Pachter äger dig, så fort han säger något så nickar jag instämmande med att "ja så måste det vara"
Skulle lätt köpa en dammsugare för 40 000 av den gubben.

2008 year in review part 1 of 5



Retroperspective dissekerar de mest kända spelserierna till grunden, förklarar varför det gick så bra och många anekdoter som kunde förändrat resultatet för respektive serie. Varför blev Zelda så stort?, varför släpptes det Metal Gear till NES helt utan Hideo Kojimas inblandning?
Riktigt intressant program.

Metal Gear part 1 of 6


0 Response to "Gametrailers.com - teh shit!"