Hem Inlägg RSS Länkar


Game over man, game over......not

Upplagd av Mr B kl. 16:12

Trots oroväckande tystnad från Sega och utvecklarna Gearbox angående Aliens: Colonial Marines den senaste tiden, så verkar det som att spelat kommer att släppas. Spelat som det vart lika tyst om som Alan Wake, ska släppas under första kvartalet 2009.
Men i ett pressmedelande så meddelar Sega att spelet alltså kommer att släppas.
Många hade spekulerat i att Sega pga nedgången i värdsekonomin hade valt att stoppa projektet. Men så är inte fallet och jag ser verkligen fram imot att bli skrämd till döds av Aliens i HD på vårkanten.

Spelet ska utspelas i 1:a person och ska likt Ghost Recon utgöras av en grupp marinsoldater som man även har möjlighet att kontrollera. Spelet har stöd för 4 personer co-op vilket om det görs rätt borde blåse Left 4 dead av banan när det kommer till känslan av samarbeta och rädsla. Det finns inget som är mera scary än Aliens. Och att gå runt i en mörk korridor med det härliga ljudet från motion sensorn...låt spelet vara bra.



Colinal Marines har även tagit lite influenser från det gamla Aliens till C64:an i fallet att varje spelare har en speciell personlighet och olika primärvapen.



FPS 1987 till Commodore 64

1 Response to "Game over man, game over......not"

  1. Christoffer Said,

    Hypen! Trodde projektet var dött. Jag vill döda Aliens i trånga korridorer nu. Det här spelet har potential att bli något bra. Hoppas dom kan ta några pekpinnar från Dead Space när dom ändå håller på så länge med färdigställandet.