Hem Inlägg RSS Länkar


E3 rykten Top 10

Upplagd av Christoffer kl. 08:30
Många rykten cirkulerar som vanligt runt E3. I år verkar dock vara värsta året hitills jag har här försökt att sålla lite bland dom intressantaste för att sammanställa en toplista.

10. Rockstar annonserar GTAV



Det här ryktet tycker jag inte direkt verkar troligt. Rockstar har inte brukat använda E3 för anonsering av GTA spelen. Utan brukar väl mer ha egna jippon. Men man vet aldrig.


9. Hulu till Xbox360



Videostreaming tjänsten
Hulu kommer till boxen. Detta verkar ju hyfsat troligt. Iaf åtminstone för USA. Vi Europeer brukar ju inte vara direkt först med att få den här typen av tjänster. Om dom dyker upp överhuvudtaget.

Det skall tydligen fungera så att man betalar en månadsavgift för tjänsten.



8. PSN Premium Account




Ett betalkonto på PSN. Skulle innebära att man får några gratis nedladdningar i månaden och nån ny typ av streaming tjänst. Det gamla PSN fortsätter som vanligt.

Det här ryktet verkar ju också rätt troligt men känns inte som något jag skulle betala för.




7. N3DS nästan lika kraftfull som 360'n och PS3:an




Några utvecklare har till IGN sagt att 3DS kommer att vara en hel del kraftfullare än Wii:et och närma sig 360'n och PS3:ans kapacitet.

Tycker att det här ryktet låter lite väl otroligt. Men det återstår att se.




6. Natal kommer att vara dyrt!




Det finns en del av vad som verkar vara hyfsat pålitliga källor på nätet bl.a. edge som hävdar att priset för Natal kommer att hamna på $150 i USA.

Känns rätt troligt och rätt dyrt. Blir ju förstås ännu dyrare här som vanligt.




5. 360 Slim




Mr. B proppsade ju på det här redan förra E3 här bl.a. Men envisa rykten säger att i år är året.

Vi kan ju bara hoppas. Boxen är i akut behov av ett ansiktslyft och kanske möjligtvis kan dom göra den lite tystare och mindre buggig (RROD).




4. PSP 2




Inte egentligen mitt favoritrykte, skulle ha satt det lägre på listan om det inte varit en sån stor grej. Utannonsering av nya maskiner är ju alltid en stor grej.

Enligt rykten som jag läst på VG247 och andra sidor skulle PSP2 kunna komma anonseras på E3 2010. Den skall då vara utrustad med 2 kameror och ha touchscreen.




3. Nästa stora Zelda till Wii




Nintendo har sagt att ett Zelda projekt kommer att utanonseras på E3. Så det känns väldigt troligt. Förra året fick vi ju se nåt artwork från ett nytt Zelda.




2. Wii HD




Hade ju varit kanon om det antingen kom ett "riktigt" nextgen Wii. Eller bara en uppgradering till det gamla. Känns ju faktiskt hopplöst förlegat att Wii:et inte har HD-stöd.

Såg dock på Bonus Round där Michael Pachter, som tidigare förutspått att Wii-HD skulle dyka upp, hävdade att han nu trodde att chansen var minimal. Men det vore roligt iaf. Tror inte jag kommer ha mest nytta i världen av den där Wiitality grejen som man sätter på fingret. Men Nintendo har ändå en bättre lineup än på många år + 3DS:en.




1. Half life 2 - ep 3




Bilder har cirkulerat med loggon och texten Freeman June 14th. Detta skall vara tagit från nåt typ av häfte inför E3. Nu har dock valve själva sagt att den här bilden är fake. Portal 2 skulle också utanonseras men verkar nu vara indraget.

Rykten hävdar att det istället är en utanonsering av en ny Sourceengine som kommer att vara valve's stora grej i år. Men man tycker ju då att dom borde ha ett spel till motorn att visa upp också. Så man kan ju bara hålla tummarna att Gordon Freeman finns med i det.

2 Response to "E3 rykten Top 10"

  1. Mr B Said,

    Jag säger som Patcher sagt i 6 månader. Natal + xbox360 slim med 300gb hd $299

     

  2. Christoffer Said,

    Då köper Mr. B en Natal!