Hem Inlägg RSS Länkar


Wii 2.0 redan 2010!

Upplagd av Christoffer kl. 09:53

Rykten har läkt ut om ett nytt Wii till tredje kvartalet 2010. Ryktet hävdar att man skall kunna få 1080p upplösning och att den skall vara utrustad med Blu-Ray läsare. Wii 1 ägare skall också kunna byta in sina gamla konsoller och få 2.0 till ett kraftigt reducerat pris.

Ryktet säger dock ingenting om huruvida processorer och andra komponenter kommer att bytas ut. Men bara 1080p och BD bådar ju gott. Skulle man dessutom uppgradera processorer och liknande så att man fick iaf 360 prestanda så skulle Wii verkligen vara ett riktigt alternativ.

Tänk ett nytt Zelda med 360 eller PS3 prestanda, lite kontroll viftande och 1080p upplösning! Både hardcore och casual skulle kunna förenas under samma flagg. Och Nintendo skulle plocka andelar av marknaden som dom inte riktigt nått ut till än.

Men det låter lite för bra för att vara sant och det är ju som sagt bara ett rykte. Skulle det vara sant kan man kanske bara räkna med samma vanliga Gamecube prestanda med stöd för högre upplösning och Blu-Ray. Men det är ju inte fy skam det heller förstås.

Läs mer på Maxconsole

1 Response to "Wii 2.0 redan 2010!"